Voor jou?

Mijn coachingsbedrijf is er niet voor iedereen. Ik werk alleen samen met startende ondernemers die:

1. Zien dat hun passie ook een goedlopende business zou kunnen worden 

2. Willen kijken naar waar ze nou eigenlijk echt gelukkig van worden en hoe dit te bereiken

4. Genoeg lef (en enthousiasme!) hebben om naar zichzelf te kijken op een dieper level, zodat ze de stappen kunnen gaan zetten die ze werkelijk vooruit helpen

5. Houden van doorpakken

6. Zin hebben om in zichzelf te investeren omdat ze weten dat een goede investering zichzelf altijd dubbel en dwars terug verdient. 

Waarom? Omdat dit de enige manier is waarop ik jou kan helpen om de resultaten te behalen waar je naar op zoek bent. En daar draait uiteindelijk alles om!

Jij kiest mij als coach, en ik kies jou als klant. Kijk, tuurlijk hoop ik dat je me gaat vragen of ik je wil coachen, maar ik bepaal uiteindelijk zelf of ik dit al dan niet doe. Klinkt raar? Hoe zou het voor je voelen als ik je zou coachen terwijl ik de klik niet echt voel? Wil jij zo'n coach? Ik niet! Ik laat me alleen coachen door coaches die blij en dankbaar zijn dat uitgerekend ik me door hen wíl laten coachen. Ik zie dat als een eer, en wens jou hetzelfde toe 🥳 Spreekt dat je aan? Onderneem dan nu gelijk actie en druk op de knop! Met het uitstellen van je dromen dien je niemand! En andersom: heb je er wel eens over nagedacht hoe veel mooier de wereld wordt als jij jouw mooiste droom gaat leven? En hoeveel mensen je daar gelukkig mee gaat maken? Dus neem die stap waar je al zo lang op hebt gewacht en druk op de knop. Kijken we samen (en geheel vrijblijvend!) of ik voor jou de aller allerbeste businesscoach kan en mag zijn! is dat spannend? Nou en of! Groeien en in jezelf investeren is altijd spannend. Maar laat jij je leiden door angst? Of breek je daar dwars doorheen en neem je het besluit om nú voor jezelf te kiezen en er vol in te duiken. Ik wens je het laatste toe!